|
Ralitsa
|
Position: новак
Неактивен
Публикации: 3
|
|
|
« -: октомври 08, 2006, 03:21:20 » |
|
Защо искаме да напускаме България????  [/b]
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #1 -: октомври 08, 2006, 03:42:16 » |
|
Щото у Немция и Англеа са живее по -убаво
|
-------------------------------
Once upon a time, in a galaxy far, far away...
|
|
|
|
|
|
« Отговор #2 -: октомври 08, 2006, 05:13:14 » |
|
Защо искаме да напускаме България????  [/b] Мога ли да ти отговоря със снимков материял? Само ще те помоля преди това да снимаш коя и да е детска градина във Враца и коя и да е детска площадка и да ги качиш тука.
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #3 -: октомври 08, 2006, 05:56:32 » |
|
А мога ли да попитам защо почти всички се завръщаме след Време? За много хора живота навън е временно решение. Повечето го научават след няколко години там. И тук и там си има плюсове и минуси. В живота най-важни са приятелите според мен и ако тук имаш такива, трудно ще стоиш навън.
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #4 -: октомври 08, 2006, 07:34:43 » |
|
Истината е, че няма по-хубаво място от родното. Ние от Враца можем само да се радваме, че сме имали късмет да се родим и да отраснем в такова райско кътче. За съжаление обаче, не можеш да изхранваш семейство, да осигуриш добро образование и бъдеще на децата си само с красиви гледки. Това е причината (и тя е добре известна) хората да мигрират към София или чужбина. Борба за оцеляване - тава а!
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #5 -: октомври 08, 2006, 07:45:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #6 -: октомври 10, 2006, 10:37:53 » |
|
Аз пък не искам да живея в друга държава.Нито у Немция нито у Англее е по-убаво.Тама живеят само пустиняци Баце!!!!!!!!!!!
|
|
Днес се навършват 500 години от Освобождението на България......
|
|
|
|
sevi
|
Неактивен
Публикации: 4
|
|
|
« Отговор #7 -: октомври 10, 2006, 03:52:12 » |
|
ayreon,съгласна съм с теб ,че няма по-хубаво от родното място и ако не е борбата за оцеляване всеки ще си стои тук.Аз ходих миналата година за 1месец в Испания на гости и не издържах.Носталгията е нещо страшно и тук не е розово,но се чувствам на мястото си,а там си НИКОЙ.
|
|
|
|
|
|
архиватора
|
регионален фактор Group: Глобален модератор    
Неактивен
пуфхаф риж котьо
|
|
|
« Отговор #8 -: октомври 10, 2006, 07:05:51 » |
|
туризъм - йе, миграция - нйе. 
|
|
|
|
| IP: [
Активен ]
|
|
|
|
gradu6ko
|
Неактивен
Публикации: 40
|
|
|
« Отговор #9 -: октомври 10, 2006, 10:46:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
Недоволен
|
Group: баннат от форума 
Неактивен
Публикации: 73
|
|
|
« Отговор #10 -: октомври 11, 2006, 12:58:07 » |
|
Поне в нормалните държави има качествени закони, има кой да ги налага и има кой да ги спазва. Тарикатлъка не се толерира и повечето хора си изкарват прехраната с честен труд и без да се опитват да преметнат съгражданите си през цялото време. България няма да бъде нормална държава докато мошеничеството на дребно е част от мирогледа на обикновения човек и затова хората, които не искат и не могат да понасят такова нещо ще продължават да се изнасят в чужбина.
|
|
|
|
|
|
restless
|
Position: ентусиаст 
Неактивен
Публикации: 180
|
|
|
« Отговор #11 -: октомври 14, 2006, 08:54:31 » |
|
емигрира се заради по-добрите материални условия и сравнително по-спокойния живот не от всеки става емигрант аз не успях да стана
|
|
Няма непревземаеми крепости,има слаби атаки
|
|
|
|
|
|
« Отговор #12 -: октомври 16, 2006, 12:20:28 » |
|
Понеже се изказват тук мнения за това колко са добри материалните условия и колко било уредено и спокойно в чужбина искам да ве питам- някой от вас живял ли е навън????Не дали сте ходили на екскурзия или на гости-живели ли сте там, търсили ли сте работа или квартира?Щото аз съм и изобщо не е толкова розово както си мислите.ТАМ НЯМА РЕКИ ОТ МЕД И МАСЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!На който му се работи и в България ще си намери прилична работа.
|
|
Днес се навършват 500 години от Освобождението на България......
|
|
|
|
|
|
« Отговор #13 -: октомври 17, 2006, 12:45:05 » |
|
Пръво - живели сме и продължаваме; Второ - дай я таа прилична работа и са изпонаизвръщам те сеги те; Трето - какво разбираш под прилична?
Тава а
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #14 -: октомври 17, 2006, 12:49:47 » |
|
Само още едно нещо да ти кажа. Имам един познат българин във Вирджиния Бийч. Има къща, три коли, двамата му сина са в университет (това не е най-важното, въпреки че можем да поспорим). Знаеш ли с какво се занимава? Настройва китари, баце!?!?!?!?!?!?!?!? Ти колко ще ми вземеш ако ти дам моята? 
|
|
|
|
|
| 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. |
| « предишна тема следваща тема »
|
| Изпечатай
|
|