| Враца On-Line | Враца | За Враца | Тема: Училища(отделно от темата най, най) |
|
Тема: Училища(отделно от темата най, най) (Прочетена 46258 пъти) |
Изпечатай |
|
|
batmilko
|
Position: новак
Неактивен
Публикации: 26
|
|
|
« -: юни 14, 2006, 01:30:30 » |
|
Най-добро училище-ПМГ(щото там съм учил,ама всеки си харесва своето училище така,че май не може да се каже) кой випуск баце
|
|
-------------------------------
Врачаните сме много по широкия свят
|
|
| IP: [
Активен ]
|
|
|
|
Scarlett__
|
Position: ентусиаст 
Неактивен
Публикации: 186
|
|
|
« Отговор #1 -: юни 14, 2006, 01:33:28 » |
|
ееее, айде сега- ЕГ е по-доброто, ама без офтопици :)
|
|
Писна ми, Теди! Писна ми на знаеш кво!
из телефонен разговор с БББ
|
|
|
|
|
|
« Отговор #2 -: юни 14, 2006, 01:40:33 » |
|
ЕГ-нямам мнение по въпроса,но според мен най-доброто даскало си е ПМГ или поне допреди беше.Имаше едни учителки от старата генерация дето ни скъсваха задниците от учене,но пък си е заслужавало.Сега май само нови учители са взели дето нищо не знаят
|
|
Днес се навършват 500 години от Освобождението на България......
|
|
|
|
Scarlett__
|
Неактивен
|
|
|
« Отговор #3 -: юни 14, 2006, 01:43:41 » |
|
то тая тенденция я има навсякъде!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #5 -: юни 14, 2006, 03:51:05 » |
|
Малиииии тва химическия верно беше много престижно.Училище за джигити-един път! 
|
|
|
|
|
|
Scarlett__
|
Неактивен
|
|
|
« Отговор #6 -: юни 14, 2006, 04:26:28 » |
|
ами Антона - училището за гладиатори.
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #7 -: юни 14, 2006, 04:43:22 » |
|
За Антона нямам думи,то най-добре да го сринат с бомби-друго спасение няма
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #8 -: юни 14, 2006, 09:05:55 » |
|
ПМГ си остава най доброто училище във Враца.Макар вече да има издънки сред учителите, повечето от тях са много добри и изкарват добре подготвени ученици за кандидат-студентските изпити.Директора е пълна издънка но след две години се пенсионира(точно толкова след колкото завършвам  ).А за привържениците на ЕГ, искам да ги питам колко даскали от тяхното училище дават частни уроци, и колко техни ученици печелят национални състезания?
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #9 -: юни 15, 2006, 08:18:58 » |
|
Абе тоя Йончев стана директор когато аз влязох да уча в ПМГ-1994 година.Егати несменяемия директор!!!!Но Fuzzy честно да ти кажа тогава имаше кабинети които даже нямаха мокет ами си беше бетон,имаше счупени чинове и столове(то всъщност повечето бяха такива).Освен това по негово време се довърши спортната зала,която се ползва от всякакви спортни организации.Не че директора е цвете,но в интерес на истината направи много за тези 12 години от както е директор.Едно време всеки влизаше необезпокояван в училището,имаше много кражби,побойща.....сега вече май няма въпреки,че Статков още си е ГАДИБОРД  За учителите незнам вече,но познавам Калин Конов и още няколко учители които са доста съвестни.От него знам,че са взели много некадърни даскали които нищо не знаят.
|
|
|
|
|
|
архиватора
|
регионален фактор Group: Глобален модератор    
Неактивен
пуфхаф риж котьо
|
|
|
« Отговор #10 -: юни 15, 2006, 10:19:06 » |
|
:8: Така и така тозз форум стана спор за най-добро у-ще, нека се включа подкрепяйки ЕГ.
И що каа Ицко от нон-стопа, секо даскало има добри и лоши периоди.
|
|
|
|
Активен ]
|
|
|
|
|
|
« Отговор #11 -: юни 15, 2006, 10:36:24 » |
|
Абе тоя Йончев стана директор когато аз влязох да уча в ПМГ-1994 година.Егати несменяемия директор!!!!Но Fuzzy честно да ти кажа тогава имаше кабинети които даже нямаха мокет ами си беше бетон,имаше счупени чинове и столове(то всъщност повечето бяха такива).Освен това по негово време се довърши спортната зала,която се ползва от всякакви спортни организации.Не че директора е цвете,но в интерес на истината направи много за тези 12 години от както е директор.Едно време всеки влизаше необезпокояван в училището,имаше много кражби,побойща.....сега вече май няма въпреки,че Статков още си е ГАДИБОРД  За учителите незнам вече,но познавам Калин Конов и още няколко учители които са доста съвестни.От него знам,че са взели много некадърни даскали които нищо не знаят. Йончев е страшно корумпиран и всеки който учи в нашто училище го знае.Просто знаеме с кои даскали е на гъсто.В момента в ПМГ са се оформили три групи даскали-против Йончев,За и въздържали се.Много ученици са влезли в ПМГ благодарение на него, не стимулира даскалите които водят ученици на състезания и печелят, поощрява тези които му се мазнят.А във Връзка със залата тя е общинска и затова се подържа.
|
|
|
|
|
|
архиватора
|
регионален фактор Group: Глобален модератор    
Неактивен
пуфхаф риж котьо
|
|
|
« Отговор #12 -: юни 15, 2006, 10:46:25 » |
|
хахаха, то това не са ли всички възможни групи? 
|
|
|
|
Активен ]
|
|
|
|
|
|
« Отговор #13 -: юни 15, 2006, 10:50:53 » |
|
Абе това за влизането е ясно-и по мое време си ги имаше тия неща.Ти не се коси,това че са влезли не значи,че ще станат хора един ден.А и запомни-връзкарството е до време.Идва момента когато с връзки не става вече и подобни запъртъци няма как да се оправят в живота щото просто не знаят как.
|
|
|
|
|
|
|
|
« Отговор #14 -: юни 15, 2006, 10:51:05 » |
|
Даде като се замислих е така, ама просто немога да ти обесня положението. 
|
|
|
|
|
| 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. |
| « предишна тема следваща тема »
|
| Изпечатай
|
|
|